Huid

BehandelingenEsthetische Ingrepen → Huid

ZO SKIN HEALTH

Onze experts en ervaren specialisten stellen graag een persoonlijk behandelplan voor u samen met de producten van ZO Skin Health. Ze beginnen met een grondige analyse van uw huid om te bepalen welke behandeling het meest geschikt is. Hierbij kan gekozen worden voor een anti-aging behandeling, aanpak van pigmentatie, acne en rosacea.

PEELING

Eens u opgestart bent met uw ZO Skin Health-behandeling kan u na 3 maanden een peeling overwegen. Hierbij wordt de huid met fruitzuur behandeld om een mooie genezing zonder pigmentatie en rimpeltjes te creëren. De huid gaat hierbij eerst rood worden en afvellen (gedurende een 10-tal dagen) waarna de regeneratie begint. U start dan terug met de huidbehandeling van ZO Skin Health om een mooi egaal resultaat te bekomen. Deze behandeling kan tot 3 keer herhaald worden.

Indien u diepere oneffenheden of littekens wil aanpakken wordt gekozen voor een deep blue peeling. Deze behandeling wordt verricht onder sedatie of algemene narcose. Hierbij wordt de volledige dermis verwijderd en heeft u ook een langer herstel nodig nadien (2 tot 3 weken).

BOTOX

Botulinetoxine is een van de meest gekende en populaire cosmetische ingrepen. Het is dan ook een veilige, snelle en efficiënte manier om lijnen in uw gezicht te vervagen. Botuline is ideaal om diverse issues aan te pakken: kraaienpootjes, fronslijnen, horizontale lijnen op uw voorhoofd, lijntjes rond de mond, langs de neus of op de nek. Deze injecties met botulinetoxine geven u een jeugdiger, frisser uiterlijk.

LEES MEER

FILLERS

De vorm van uw gezicht en zeker de botstructuur, bepaalt uw uiterlijk. Met het ouder worden gaat het onderhuidse weefsel hangen en verandert dit enigszins de vorm van het gezicht. Injecties met fillers voor de gezichtscontouren helpen dan die vorm weer te optimaliseren.

LEES MEER

PROFHILO

Voedende behandeling op basis van hyaluronzuur, speciaal ontwikkeld om de huid diep en langdurig te hydrateren en de algemene huidkwaliteit, elasticiteit en stevigheid te verbeteren. Deze kan worden toegepast op het gelaat, de handen, decolleté en hals. Profhilo is de behandeling om de hydratatie van de huid te herstellen, de huidkwaliteit te verbeteren en de stevigheid van de huid te optimaliseren.

CARBON LASER THERAPIE

Carbon Laser Peeling wordt ook wel een Hollywood Peeling genoemd. Het is een diepe reiniging van de huid met veel voordelen die ook voor huidverjonging zorgt. Lasertechnologie wordt gecombineerd met een koolstofmasker en dit zorgt voor een grondige reiniging van de huid in de diepte. Rimpels, fijne lijntjes, vergrote poriën en littekens kunnen verminderen en vervagen. Doordat na enkele sessies de talgproductie vermindert is de behandeling ook geschikt voor een vette huid.

LEES MEER

KEER TERUG NAAR HET OVERZICHT