Esthetische Ingrepen

Huid Lippen Neus Gelaatsveroudering Facial Contouring Ogen Oren
Huid

Wil u iets doen aan de kwaliteit van uw huid, uw rimpels of dunne lippen? Wil u er jonger uitzien? Overweeg dan een antirimpelbehandeling bij Face Ahead. Alle niet-chirurgische injecties hebben lage risico's én hoge tevredenheidsscores. Bekijk met uw arts hoe u de beste versie van uzelf kan worden.

LEES MEER
Lippen

De lippen zijn een belangrijk onderdeel van uw gezicht, dikwijls gelinkt aan sensualiteit en sexappeal. Als u van nature dunne lippen hebt of uw lippen zien er door veroudering niet meer uit zoals u zou willen, is een lipvergroting een optie. Dankzij deze ingreep aan uw lippen worden ze voller en aantrekkelijker. Maar ook omgekeerd kan: misschien heeft u té volle lippen. Dan is een lipverkleining dé oplossing.

LEES MEER
Neus

De neus is het meest centrale deel van het gelaat. Vandaar dat een onvolmaakte neus snel gaat storen. De vraag naar neuscorrecties is dan ook groot. De meest gevraagde correctie is het weghalen van de hump of de knobbel midden op de neusbrug, of het verkleinen van de neus. Het probleem kan zuiver esthetisch zijn wanneer de buitenkant stoort of niet in harmonie is met de rest van het gelaat.

Vaak is er een combinatie van een esthetisch probleem en een functioneel probleem. Indien er scheefstand is van de neus geeft dit een weerslag op het tussenschot of beter gezegd: vaak is het tussenschot de oorzaak van de scheefstand.

LEES MEER
Gelaatsveroudering

Het gelaat is het voornaamste onderdeel van het menselijk lichaam waaraan men elkaar als individu kan herkennen. Daarnaast kan men gevoelens bij anderen aflezen bij bepaalde gelaatsuitdrukkingen. Na het 30ste levensjaar begint de huid langzaam te verouderen. Kenmerken van een verouderde huid zijn: slappe huid (weinig elasticiteit), droge huid of dunne huid in het gezicht of rimpels. Dit wordt nog eens versneld door intensieve blootstelling aan UV-licht/zonlicht en zwaar roken. Bij ons krijgt u een nieuwe frisse uitstraling zonder de “stempel” van een plastisch chirurgische ingreep.

LEES MEER
Facial Contouring

Als u geprononceerde jukbeenderen of kaakhoeken wil, is filling of lipofilling misschien niet voldoende. Een jukbeenvergroting met implantaten op maat is in dat geval ook een optie. Hierbij worden op basis van een CT-scan patiëntspecifieke implantaten gemaakt in gefreesd titanium, door de firma CADskills.

Een andere optie is een jukbeenosteotomie. Hierbij wordt uw eigen jukbeen losgemaakt en naar buiten geplaatst zodat er meer prominentie is in de zijwaartse en voorwaartse richting. In principe geeft dit hetzelfde resultaat als een op maat gemaakt implantaat, maar de symmetrie is iets perfecter met een implantaat. Een implantaat is ook duurder.

LEES MEER
Ogen

Ogen worden dikwijls omschreven als de spiegel van de ziel. Veel mensen ontwikkelen een huidoverschot, wallen of verzakkingen van en rond de oogleden. Dit heeft vaak een negatieve invloed op het zelfbeeld. Hangende oogleden kunnen bovendien het zicht belemmeren en vermoeidheid of zelfs hoofdpijn veroorzaken. Ook tonen deze mensen een vermoeide uitstraling.

LEES MEER
Oren

Oorcorrecties behoren tot de meest populaire esthetische ingrepen aangezien ze een groot verschil maken voor uw uiterlijk en levenskwaliteit.

LEES MEER