Gelaatsveroudering

BehandelingenEsthetische Ingrepen → Gelaatsveroudering

FACELIFT

Een facelift is de standaardingreep om weefselverzakking aan te pakken en zodoende de huid te verstevigen en strakker te maken. De meer zichtbare tekenen van veroudering worden weggenomen door de diepe weefsels te herpositioneren en de losse huid van het gezicht en hals aan te spannen. Door deze huidverstrakking wordt de klok niet enkel teruggedraaid, maar vaak ook het tikken vertraagd.

LEES MEER

HALSLIFT

Een halslift houdt altijd een correctie van de werking van de de dunne halsspier (platysma) in, zodat de halshoek hersteld wordt. Zo zal de hals weer een jeugdige uitstraling hebben omdat de afhangende nekplooien ook aangespannen worden.

BOTOX

Botulinetoxine is een van de meest gekende en populaire cosmetische ingrepen. Het is dan ook een veilige, snelle en efficiënte manier om lijnen in uw gezicht te vervagen. Botuline is ideaal om diverse issues aan te pakken: kraaienpootjes, fronslijnen, horizontale lijnen op uw voorhoofd, lijntjes rond de mond, langs de neus of op de nek. Deze injecties met botulinetoxine geven u een jeugdiger, frisser uiterlijk.

LEES MEER

FILLERS

De vorm van uw gezicht en zeker de botstructuur, bepaalt uw uiterlijk. Met het ouder worden gaat het onderhuidse weefsel hangen en verandert dit enigszins de vorm van het gezicht. Injecties met fillers voor de gezichtscontouren helpen dan die vorm weer te optimaliseren.

Uw gezicht krijgt weer zachte lijnen. We kunnen uw jukbeenderen gedefinieerd maken. We geven de kaaklijn en wangen dikwijls ook wat meer volume om u er jeugdiger te doen uitzien. 
Een neus met een onregelmatige vorm of een extreem kleine kin kan ook optisch verbeterd worden.

LEES MEER

ULTHERAPY

Ultherapy is de enige FDA goedgekeurde niet invasieve huidbehandeling met ultrasone visualisatie van de dermale en subdermale weefsels. Dit verschilt van andere niet invasieve niet chirurgische behandelingen zoals lasers en radiofrequentie (RF). Het kan huidlaxiteit behandelen tot op een diepte van 4,5 mm. Dit is de diepte waar de SMAS (onderhuidse spierlaag van het gelaat) aanwezig is, en dus een dieper bereik dan lasers of radiofrequentie (RF). Door hitte in de diepte te zenden d.m.v. ultrasone golven bekomen we een facelift effect. Indien er een groot overschot aan huid is kan ultherapy alleen onvoldoende zijn en moeten andere behandelingen gecombineerd worden zoals een draadlift of een chirurgische facelift.

DRAADLIFT

Als u tekenen van veroudering door een verminderde collageenproductie wil tegengaan is een draadlift een optie. Het is een alternatief voor chirurgie en geeft goede resultaten op lange termijn, van 12 tot 18 maanden. Deze behandeling kan gecombineerd worden met Ultherapy voor een optimale aanmaak van nieuw collageen.

LEES MEER

KEER TERUG NAAR HET OVERZICHT