Facial Contouring

BehandelingenEsthetische Ingrepen → Facial Contouring

KAAKHOEKIMPLANTATEN

Deze implantaten kunnen ingevoegd worden onder lokale verdoving maar meestal kiezen patiënten voor intraveneuze verdoving. De ingreep (alsook de jukbeenosteotomie) duurt 1 tot 2 uren. In principe is volledige verdoving niet nodig. De chirurg plaatst de implantaten via de mond zodat er geen litteken zichtbaar is op uw gezicht.

Het definitieve resultaat is zichtbaar na enkele weken wanneer de zwelling en kneuzing verdwenen zijn. Na een facial contouring met implantaten ziet u geen littekens. De resultaten zijn permanent maar als dat nodig of gewenst zou zijn, kunnen de implantaten wel weer verwijderd worden. 

LIPOSUCTIE

Heeft u te veel vet onder uw kin of aan uw nek? Dan krijgt u al vlug een dubbele kin. Een vollere nek doet u dikker en ouder lijken dan u eigenlijk bent. Gelukkig is dat makkelijk opgelost met liposculptuur. Via een kleine incisie onder de kin verwijderen we het overtollige vet.

LEES MEER

FILLERS

De vorm van uw gezicht en zeker de botstructuur, bepaalt uw uiterlijk. Met het ouder worden gaat het onderhuidse weefsel hangen en verandert dit enigszins de vorm van het gezicht. Injecties met fillers voor de gezichtscontouren helpen dan die vorm weer te optimaliseren.

Uw gezicht krijgt weer zachte lijnen. We kunnen uw jukbeenderen gedefinieerd maken. We geven de kaaklijn en wangen dikwijls ook wat meer volume om u er jeugdiger te doen uitzien. 
Een neus met een onregelmatige vorm of een extreem kleine kin kan ook optisch verbeterd worden.

LEES MEER

KEER TERUG NAAR HET OVERZICHT