Liposuctie

BehandelingenEsthetische Ingrepen → Liposuctie

Heeft u te veel vet onder uw kin of aan uw nek? Dan krijgt u al vlug een dubbele kin. Een vollere nek doet u dikker en ouder lijken dan u eigenlijk bent. Gelukkig is dat makkelijk opgelost met liposculptuur. Via een kleine incisie onder de kin verwijderen we het overtollige vet. Onze artsen bekijken tijdens een consultatie uw gezicht, kin en kaak in detail. Ze bespreken uw medische geschiedenis, verwachtingen en twijfels. Als daaruit blijkt dat een ingreep aan uw dubbele kin kan helpen, dan stellen onze artsen samen met u een behandelingsplan op.

Bij liposculptuur aan uw kin bent u een ambulant pati├źnt. In de meeste gevallen is een overnachting dus niet nodig. Om de pijn tot een minimum te beperken, verdoven onze artsen de te behandelen zone voor de ingreep. Vervolgens brengt de chirurg een buisje in op de plek van de incisie. Via dit buisje - ook een canule genoemd - zuigt hij vet en vocht weg. Na de ingreep verdwijnt de pijn gewoonlijk na enkele dagen. Na ongeveer een week bent u hersteld. Onze chirurgen volgen u natuurlijk op de voet om te verzekeren dat u goed herstelt en dat u zo weinig mogelijk pijn hebt na de ingreep.

WAT MAG U VERWACHTEN?

Met liposculptuur aan de kin streven we naar een topresultaat voor een lange termijn. Toch is het moeilijk voorspellen bij wie de resultaten blijvend zijn of niet. In veel gevallen is het resultaat sowieso zichtbaar voor 7 tot 10 jaar. Door veroudering - een proces dat bij iedereen aan een ander tempo verloopt - blijft het bij sommigen langer, bij anderen minder lang. Bespreek dus zeker uw verwachtingen met uw arts.

KEER TERUG NAAR HET OVERZICHT