Ogen

BehandelingenEsthetische Ingrepen → Ogen

BOVENSTE OOGLIDCORRECTIE (BLEPHAROPLASTIE)

Met een eenvoudige ingreep is het huidoverschot aan het bovenooglid snel en makkelijk te verhelpen. Een ooglidcorrectie (ook wel blepharoplastiek of ooglift genoemd) is een behandeling waarbij de plastisch chirurg een teveel aan overtollig huid-, vet- en spierweefsel wegneemt. Een litteken ziet u nauwelijks want het sneetje valt precies in de ooglidplooi en tussen de kraaienpootjes. Het litteken wordt normaal onzichtbaar

LEES MEER

ONDERSTE OOGLIDCORRECTIE

Een ingreep aan de onderste oogleden is iets ingewikkelder, vandaar dat deze ingreep liefst gebeurt onder IVS – intraveneuze sedatie (roesje). Mogelijkheden hier zijn het verwijderen van vetweefsel, waarbij mogelijk ook wat overtollige huid weggenomen wordt. Vaak echter, bij jongere personen gebeurt de vetverwijdering langs de binnenkant van het ooglid (transconjunctivale onderooglidcorrectie) zodat uitwendige littekens volledig vermeden kunnen worden.

LEES MEER

ULTHERAPY

Ultherapy is de enige FDA goedgekeurde niet invasieve huidbehandeling met ultrasone visualisatie van de dermale en subdermale weefsels. Dit verschilt van andere niet invasieve niet chirurgische behandelingen zoals lasers en radiofrequentie (RF). Het kan huidlaxiteit behandelen tot op een diepte van 4,5 mm. Dit is de diepte waar de SMAS (onderhuidse spierlaag van het gelaat) aanwezig is, en dus een dieper bereik dan lasers of radiofrequentie (RF). Door hitte in de diepte te zenden d.m.v. ultrasone golven bekomen we een facelift effect. Indien er een groot overschot aan huid is kan ultherapy alleen onvoldoende zijn en moeten andere behandelingen gecombineerd worden zoals een draadlift of een chirurgische facelift.

DRAADLIFT

Als uw tekenen van veroudering door een verminderde collageenproductie wil tegengaan is een draadlift een optie. Het is een alternatief voor chirurgie en geeft goede resultaten op lange termijn, van 12 tot 18 maanden.

LEES MEER

KEER TERUG NAAR HET OVERZICHT